Teambuilding

Veel praktijken investeren jaarlijks en sommige praktijken zelfs twee keer per jaar, in een teamdag(-deel). Het is belangrijk om te investeren in tijd in elkaar en tijd samen. Fun-uitjes versterken de onderlinge banden. Echter… als u alleen maar investeert in gezellige teamuitjes, zullen de bekende groepjes elkaar ook op zoeken bij het etentje of de activiteit die u samen doet.

 

U kunt ook het nuttige met het aangename combineren. Een dagdeel “fun” en een dagdeel ‘inhoud’. Communicatie- en gedragsdeskundige Charlotte van den Wall Bake geeft trainingen aan tandheelkundige teams en begeleid teams met groepsdynamische vraagstukken.

 

Denk eens aan een maatwerk training, met bijvoorbeeld als onderwerp:

  • feedback;
  • samenwerken;
  • effect van gedrag

Charlotte stemt ruim van te voren met u de situatie en de verwachtingen af en stelt samen met u een programma op maat samen.

 

U kunt haar ook inzetten wanneer u weet of de indruk heeft dat er onderling of onderhuids veel speelt. Charlotte kan dan in een teamsessie in alle veiligheid de ‘angels’ boven water halen en samen met het hele team onderzoeken waar de weerstanden liggen, deze opruimen en samen een aanzet doen tot het bouwen van een stevig fundament, waar u zelf verder op kunt bouwen.

 

Vrijblijvende offerte

Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor u.
Neem voor  meer informatie of voor een offerte op maat, contact met ons op via 055-3121050 of info@dentalbestpractice.nl

 

Nog geen reacties geplaatst

Sorry, the comment form is closed at this time.