Wat maakt werken in de tandheelkundige zorg aantrekkelijk?

 

Wel, je werkt met en voor mensen en streeft naar een goede werksfeer, die zowel gezellig als uitdagend is. Samen met gemotiveerde collega’s je uiterste best doen om optimale zorg te leveren, dan spreek je over passie voor je vak.

 

Wie dit vak enthousiast beoefent, wil er ook steeds meer over weten en krijgt alle kans zich op verschillende deelgebieden te ontwikkelen. Ik zie het als mijn taak de kwaliteit van doorleren optimaal te laten verlopen.

 

Bij het samenstellen van het cursusaanbod staan bij mij twee zaken voorop: het leveren van hoge kwaliteit door het aantrekken van de beste, enthousiaste docenten en continu meedenken en bedenken om het leerproces zo goed en gezellig mogelijk te laten verlopen. Met onze blik steeds op de toekomst gericht.

 

Innovatief zijn. Dat betekent gelijke tred houden met nieuwe ontwikkelingen, inzichten en technieken die elkaar in een steeds hoger tempo opvolgen. Dat maakt mijn en jullie vak zo dynamisch: geen dag hetzelfde, elk nieuwe situatie vraagt om een nieuwe aanpak.

 

Met elkaar oplossingen verzinnen, van elkaar leren, zo ontstond bijvoorbeeld het idee van ‘train de trainer’. Het werken in teamverband geeft een extra ‘boost’.

 

Meedenken en net als jullie zorg op maat leveren, ik vind het waanzinnig leuk om op deze manier met jullie, vakmensen, bij te blijven, te vernieuwen en samen plezier in ons vak te blijven houden.

 

Lies Ligtvoet

Directeur Dental Best Practice

Postadres:

Dental Best Practice B.V.
Postbus 62
7437 ZH Bathmen

Bezoekadres:

Dental Best Practice B.V.
Molenstraat 3 A
7437 AH Bathmen

T 055-3121050
E info@dentalbestpractice.nl

KvK-nr 63019035
BTW nr. NL 172214622B01