Helena van der West

Helena van der West

Ik ben in 1999 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Sindsdien heb ik  in algemene tandartspraktijken gewerkt. Sinds de start van mijn praktijk in 2011 ben ik ook werkzaam bij T.X. de Jong mondzorg in Amersfoort.

Ik heb veel bij- en nascholing gedaan. Een persoonlijke benadering vind ik erg belangrijk. Ik ben erg geïnteresseerd in medische aandoeningen en hun effect op het menselijk lichaam en natuurlijk het effect op de mondgezondheid. Ik ben kwaliteit geregistreerd in het KRM (kwaliteits register mondhygiënisten; kieskrm.nl)

Ik vind samenwerking met de tandarts erg belangrijk. Uiteindelijk moeten we samenwerken voor een gezonde mond en een gezond lichaam. Met uw toestemming zal ik dan ook graag overleg plegen waar dat nodig is.

 

 

Ik wil graag samen met mijn patiënten, hun mondgezondheid verbeteren.

  •     Lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten
  •     Lid van het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten
  •     Lid van De Nederlandse Vereniging voor Parodontologie

Met grote regelmaat volg ik bij- en nascholing. Dit blijf ik in de toekomst doen omdat ik het erg belangrijk vind om up-to-date te zijn in de dynamische tandheelkunde.

Nog geen reacties geplaatst

Sorry, the comment form is closed at this time.