Het Event voor de Praktijkmanager

Vrijdag 21 mei 2021 | 13.00 uur – 18.00 uur

 

Online Editie
We gaan Hét Event voor de Praktijkmanager op vrijdag 21 mei 2021 geheel als online Event uitzenden. Maar natuurlijk niet zomaar een online Event!
Vanuit de studio gaan we een complete live uitzending maken en zullen we de deelnemers via een livestream meenemen in een heus evenement zoals je van ons gewend bent!
Ook aan de interactie is gedacht want tijdens de presentaties kunnen er vragen gesteld worden. Deze worden verzameld en na de presentaties behandeld en besproken.

 

 

Borrelbox
Tja, en hoe zit het dan met de lekkere hapjes en drankjes die je normaal gesproken krijgt? Nou die vraag snappen we wel!
Daarom hebben we speciaal voor dit Event een smakelijke borrelbox samengesteld! Deze borrelbox zal naar alle deelnemers worden toegestuurd.

 

Vrijdag 21 mei; Hét Event voor de Praktijkmanager. Wat kun je verwachten?

  • Een Event in de vorm van een interactieve TV show met verschillende tafelgasten waar jij als Praktijkmanager centraal staat
  • Een Event met interactie en omdenken
  • Een Event met discussies, presentaties en interviews

 

Dit wil je toch niet missen!
Meld je nog snel aan voor dit leerzame en interactieve online Event!

12.30 - 13.00 Ontvangst
13.00 - 13.15 Vanuit de studio heet onze Talkshow Presentator Inga Tjapkes je graag welkom!
De volgende tafelgasten zijn aanwezig:
Caroline Cuppens
Monique Heijtel
Marenka Franke
Liesbeth den Hollander
Sjoerd Kuiken
Alexander Tolmeijer
13.15 - 13.45 Monique Heijtel; Hoe kan ik zo actief mogelijk mijn werknemer laten re-integreren? Wat mag ik wel en wat niet?
13.55 - 14.25 Caroline Cuppens; Behandeltijden van de Praktijkmanager
14.35 - 14.55 Pauze
14.55 - 15.10 Marenka Franke interviewt Alexander Tolmeijer als Praktijkeigenaar en Tandarts
15.10 - 15.40 Liesbeth den Hollander; Het geven van Feedback
15.50 - 16.20 Monique Heijtel; Wat hebben we geleerd over arbeidsjuridische kwesties na Corona? HR trends 2021 Altijd maar scholing? Kan het anders?
16.30 - 16.50 Pauze
16.50 - 17.05 Marenka Franken interviewt Sjoerd Kuiken over het stellen van doelen
17.05 - 17.35 Caroline Cuppens; De optimale personeelsbezetting
17.45 - 18.20 Kirsten Heukels; Omdenken

Onze tafelgasten en sprekers:

Inga Tjapkes, Talkshow Presentator
Presentatrice Inga Tjapkes interviewt, presenteert, maakt televisie en film, schrijft en fotografeert en ze is stemacteur. Ze maakt mediaproducties van begin tot eind voor alle kanalen, radio, televisie, online platforms. Onder meer bij RTV Oost, de regionale omroep voor Overijssel. Inga brengt nieuws- en beeldverhalen van mens tot mens. Verbindend, analyserend, altijd geïntrigeerd. Omdat dat is wie ze is. Omdat het ontzettend belangrijk is verhalen en kennis te delen. En mensen zo dichter bij elkaar te brengen. Let’s Get in Touch!

Caroline Cuppens - Praktijkmanager en Spreker/Docent
Behandeltijden van de Praktijkmanager

Presenteren richtlijn tijdsduur van taken. Bijvoorbeeld een Tandarts plant gemiddeld 15 minuten voor een controle en 30 minuten voor een drievlaksvulling. Wat is het gemiddelde voor een sollicitatieprocedure of functioneringsgesprek, vergadertijd, werktijd per medewerker per week? Laten we hiermee een discussie openen! Wat wordt er precies bedoeld met “sollicitatieprocedure”; de vacature plaatsen, de selectie aanmeldingen, afwijzen, gesprekken voeren, 2e gesprekken, contract opmaken, kleding bestellen, website aanpassen, locker, naamplaatje, salarisadministratie… ga maar door.
Iedere praktijk is anders, en toch wil ik een richttijd aan jullie meegeven.

De optimale personeelsbezetting
Graag wil ik jullie meegeven hoe je een optimale personeelsbezetting kunt berekenen. Er zijn uiteraard veel variabelen. Denk aan regio, voorkeuren patiënten, praktijkcultuur, financiën, aantal patiënten, specialisaties etc. Ook hier hoop ik iedereen mee te krijgen in een interactief verhaal waar je je vragen kunt stellen.

Liesbeth den Hollander – Trainer en Coach
Feedback geven

Je ziet ongewenst gedrag of een verkeerde aanpak bij een collega. Een situatie die vraagt om feedback. Hoe ga ik dat nou zo brengen dat mijn collega zich niet aangevallen voelt? Hoe pak ik feedback zo aan dat het bij de ander voelt als hulp in de plaats van kritiek?

Daar gaan we het komende half uur mee aan de slag. Aan het eind van de sessie begrijp je belemmerende overtuigingen van jezelf en anderen beter. En heb je twee verschillende aanpakken voor het geven van feedback gehoord. Een sessie waar je inzichten en energie van krijgt en tools waar je morgen mee aan de slag kunt.

Liesbeth den Hollander werkte 25 jaar in diverse management- en directierollen binnen de leisure-industrie en startte in 2013 met haar trainingsbedrijven The Bridge en Melior Didact. Haar expertisegebieden beslaan leiderschap, management, verkoop en communicatie. Deelnemers aan haar trainingen ervaren haar als positief en energiek, een trainer die je vanuit de bewustwording aanzet tot actie.

Monique Heijtel - Fiscaal- en Arbeidsjurist
Hoe kan ik zo actief mogelijk mijn werknemer laten re-integreren? Wat mag ik wel en wat niet?

Ik merk dat werkgevers en leidinggevenden te vaak afwachten wat de arbo arts zegt en adviseert. Vaak spreekt de arbo de zieke medewerker vaker dan de werkgever, heb ik er nog wat over te zeggen? JAZEKER!! Tips en trucs om zelf ook betrokken te worden bij het proces bij de arbo, zodat ook naar jou als leidinggevende geluisterd wordt en zodat de terugkoppelingen helderder en concreter zijn!

Wat hebben we geleerd over arbeidsjuridische kwesties na Corona?
Al die medewerkers die hun vakantiedagen terugwilden, omdat ze niet op vakantie konden? Wanneer gaan ze die dagen dan opnemen? Thuisblijven omdat ze in quarantaine moesten, maar niet ziek waren? Al die reiskosten die niet gemaakt zijn? Vraag maar raak!

HR trends 2021; Altijd maar scholing? Kan het anders?
Ga aan de slag met je team? Kijk eens om je heen, wie heb ik in mijn team? En hoe zet ik iedereen het beste in? Niet qua kennis en ervaring, maar qua type. Zo leer je meer over elkaar, maar medewerkers leren ook meer over zichzelf! Zet medewerkers zelf aan het denken over hun sterke en zwakke kanten, over de zaken waar ze energie van krijgen en wat ze zouden willen veranderen. Hoe staan ze in de groep.

Alexander Tolmeijer – Tandarts en Praktijkeigenaar
Alexander studeerde Tandheelkunde en Rechten. Naast praktiserend tandarts is hij ondernemer en oprichter van onder andere MedischOndernemen. Hij was penningmeester /vice voorzitter van de KNMT, en vervolgens penningmeester van de VvAA en bestuurslid van het Europees bestuur van tandartsen (CED). In september 2014 richtte hij samen met Elsbeth Nijhoff Dentiva op. Dentiva richt zich op ‘Management analyse en ondersteuning voor de tandartspraktijk.

Sjoerd Kuiken - Expert in Praktijkmanagement
Het stellen van doelen

Veel Praktijkmanagers ervaren altijd maar te worden geleefd. Ondanks dat je voor jezelf een lijstje opstelt met ‘to do’ zaken, blijkt dat je hier lang niet altijd aan toekomt. En wel omdat je geleefd wordt door wat er dagelijks binnen de praktijk gebeurt. Het werk is dan veelal gericht op ‘brandjes blussen’, terwijl je daarnaast zelf – en de praktijkhouder ook – zo graag nieuwe dingen wilt oppakken of bestaande zaken wilt verbeteren. Het stellen van doelen zal hierbij helpen.

Kirsten Heukels - Trainer, coach en profiler
Omdenken

Met honing vangen we meer vliegen dan met azijn…. Humor verlicht het leven…. Hoe verleiden we onszelf om te denken vanuit overvloed in plaats van uit tekort? Omdenken is een methode die hierbij helpt. In het laatste half uur van deze mooie dag krijgen jullie praktische handvatten aangereikt die aanzetten tot het geven van een positieve draai aan dingen die niet positief lijken en/of zijn.

Sinds 2000 is Kirsten actief als geregistreerd Mfn mediator in arbeidsgeschillen en echtscheidingen. Daarnaast is zij gecertificeerd extern vertrouwenspersoon (ongewenste omgangsvormen en integriteit), trainer, coach en profiler (het analyseren van mensen op basis van de micro expressies in het gezicht, in combinatie met lichaamstaal en stemgebruik). Voorts is zij in Amerika opgeleid en nu werkzaam op het gebied van kinetische ondervraging alsook crisis- en gijzelingsonderhandelingen.

Marenka Franke – Praktijkmanager en docent
Al bijna 30 Praktijkmanager bij Centrum voor Mondzorg Rhenen en tevens docent bij Dental Best Practice.

’Mijn werk is mijn hobby. Het geeft mij veel energie en ik doe dit alles omdat ik het leuk vind en veel voldoening van krijg. Dit Event is toch wel de kers op de taart voor mij. Al een tijdje ben ik bezig om Praktijkmanagers te verbinden met elkaar om via hele korte lijntjes elkaar te helpen, adviseren en eventueel van de nodige informatie te voorzien. Ik kijk er dan ook naar uit om jullie allemaal te ontmoeten’.

vrijdag 21 mei 2021, Live vanuit de studio!
Ontvangst van het Event is om 12.30 uur, waarna we om 13.00 uur van start gaan. Het Event eindigt rond 18.00 uur.

Nog geen reacties geplaatst

Sorry, the comment form is closed at this time.