Maaike Straathof

Maaike Straathof is als HBOV verpleegkundige gestart in de gezondheidszorg. Na haar studie Bestuurskunde aan de Universiteit Twente heeft zij als adviseur veranderprocessen begeleid in de 2e lijn gezondheidszorg. In 1999 maakte ze de overstap naar de 1e lijn waar zij tot 2008 als praktijkmanager werkte in een grote tandartspraktijk.

In 2008 startte zij &P Praktijkmanagement dat tientallen praktijken met uiteenlopende vragen heeft geholpen bij het realiseren van de wens om een TOP praktijk te zijn.

Personeel en taakdelegatie, kwaliteitsbeleid, logistiek maar ook service en gastvrijheid zijn onderwerpen die hierbij aan de orde komen..

Als specialist op het gebied van agenda ontwerp en agendaplanning ondersteunt zij niet alleen de praktijkhouder maar ook het receptie team. Zij is sterk in de analyse van de statistiek van de praktijk en de vertaling hiervan naar het agenda ontwerp.

Daarnaast is zij o.a. docent van de opleiding Praktijkmanagement van Edin, trainer, columnist en adviseur voor het Praktijkmanagersnetwerk van Medisch Ondernemen en tot 2016 praktijktrainer bij de Masterclass Tandheelkunde van Catan.

Nog geen reacties geplaatst

Sorry, the comment form is closed at this time.