Pauline Ouborg

Sinds 2002 ben ik werkzaam in de tandheelkundige praktijk als tandartsassistente en in 2009 afgestudeerd mondhygiënist Bachelor of Health. Dit houdt in dat ik naast parodontale behandelingen ook  restauratieve werkzaamheden verricht.

Naast reguliere patiënten behandel ik ook angstpatiënten, kinderen en bijzondere zorggroepen ofwel ik ben van alle markten thuis.

Enkele termen die mij passen: zelfstandig, teamspeler, perfectionist, communicatief en innovatief. Ik behandel mensen zoals ik zelf behandeld wil worden.

Kwaliteit

Collega’s en vrienden weten dat ik altijd bezig ben met mijn vak en kritisch naar mezelf ben. Om te blijven groeien ben ik lid van het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM).

Registratie in het KRM wordt beschouwd als een garantie voor deskundigheid en kwaliteit van de ingeschreven beroepsbeoefenaren, ik vind het prettig om kwaliteit voor iedere patiënt te bieden en ook te waarborgen.  

Eind 2017 ben ik bij Dental Best Practice betrokken om de opleiding Preventie Assistent aan te vullen en ik vind het heel fijn om gemotiveerde assistenten in de praktijk handvatten te kunnen bieden om zich verder te ontwikkelen in de preventieve mondzorg.

Nog geen reacties geplaatst

Sorry, the comment form is closed at this time.