Webinar; Leiderschap in Coronatijd

Tijdens deze webinar gaan we ons bezig houden met het leidinggeven aan medewerkers in een tijd van verandering. Wat vraagt de spanning en stress bij medewerkers van jouw leiderschap? Wat kan je bieden en waar zijn juist grenzen nodig?

 

Het webinar is interactief van opzet en er is daarom veel ruimte voor eigen inbreng. Het delen van visie en ervaring is onderdeel van dit webinar.
Vooraf ontvang je een hand-out met theoretische achtergrondinformatie, zodat tijdens het webinar de interactie met betrekking tot de inhoud, alle ruimte krijgt.

 

Docent
Kirsten Heukels

Doelstelling
Deze webinar geeft je in korte tijd inzicht in welk leiderschap effectief kan zijn in tijden van verandering. Hoe benader je verschillende type mensen? Hoe vergroot  je jouw impact en de effectiviteit van medewerkers die je aanstuurt?

maandag 8 juni 2020
Aanvang is om 19.00 uur en eindigt rond 21.00 uur

Benodigdheden:
Je hebt een laptop/ PC/ tablet nodig met ingebouwde microfoon en camera. Vanzelfsprekend is een internetverbinding van belang. Door de interactieve opzet van het webinar willen wij je vragen om ook een webcam te gebruiken. Het voorbereiden van het webinar neemt ongeveer 20 minuten in beslag.

Nog geen reacties geplaatst

Sorry, the comment form is closed at this time.